In het Licht 1

INDIVIDUELE PSYCHOTHERAPIE

 

In de praktijk Hetty.BeterVerbonden wordt steeds minder individuele psychologische en psychotherapeutische begeleiding gegeven. Daar waar dit nog wel wordt gegeven, word je ondersteund om via een therapieproces tot heling en verandering te komen. Dit is meestal een diepgaand proces.

VEEL VOORKOMENDE HULPVRAGEN

 

  • weinig eigenwaarde
  • moeizame sociale contacten
  • worstelen met angsten
  • niet goed om kunnen gaan met boosheid
  • depressies – een gedeprimeerde stemming
  • trauma’s en de gevolgen ervan
  • burn-out

 

 

Ook wanneer je jouw hulpvraag hier niet herkent, kan je contact opnemen om te vragen wat de therapeute voor je zou kunnen betekenen.

b-recent-trends-in-storytelling

 

METHODIEKEN

 

De therapeut gebruikt onder andere psychologische en psychotherapeutische methodieken uit de Emotionally Focussed TherapyContextuele therapie en Focussen. Klik deze woorden aan voor toelichting.

Er zijn zowel mogelijkheden voor korte als langere trajecten. U geeft zelf aan wat u denkt nodig te hebben. Dit kan bijgesteld worden wanneer u dat op prijs stelt.

 

 

 

KENNISMAKING EN INTAKE

Na een gratis kennismakingsgesprek – zie aanmelden – start de intake. Tijdens een aantal begingesprekken (intake) inventariseren we de precieze hulpvraag, wat je achtergrond is en hoe we gaan werken. Daarna start het therapie proces

 

Belangrijk is dat je in je dagen ruimte maakt voor  zo’n intensief proces. Dit kan door bijvoorbeeld meer rustmomenten in te bouwen. Besef dat je dit waard bent.

PARTNER

In deze praktijkschaduw 2 is het een voorwaarde dat de eventuele partner de eerste drie of vier gesprekken mee komt. We hebben hier zeer goede ervaringen mee. De partner draagt door zijn of haar andere invalshoek bij aan een betere start van het proces. Verder blijkt het van waarde dat de partner de therapeute kent.

Voor meer informatie kun je op contact klikken en een e-mail verzenden.

 gebroken en met goud gerepareerd - nóg mooier  

 

Hij was gebroken

 

en met goud gerepareerd

 

nu nóg mooier

 

nóg kostbaarder …

 

Zó ben jij

 

prachtig mens