[vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][vc_column_text]

INFORMATIE OVER HETTY VERKRUIJSSEN

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column css=”.vc_custom_1419164173923{background-color: #e6e6e6 !important;}”][vc_column_text]
_MG_32
WAT MOTIVEERT MIJ?

– Me verbinden met mensen geeft me energie en boeit me. Ik ervaar het als een voorrecht wanneer er vertrouwen gegeven wordt. 

 

– Ik geloof dat er in mensen groeikracht zit, de mogelijkheid om te helen. Net als bij een lichamelijke wond moet dat soms gesteund worden door een hechting of een operatie. Zo zie ik therapie. 

 

– God gelooft in ons en verbindt zich met ieder die dat toestaat. Hij gaat mee in het proces. Wat Hij wil is dat ‘boeien losgemaakt worden, de banden van het juk ontbonden worden, de verdrukte bevrijd wordt. Hij zal je voortdurend leiden en je verkwikken in dorre streken (Jes 58:6 en 11).’ Graag wil ik daaraan een stukje meewerken. Worden moeilijke processen daardoor makkelijker? Soms wel, soms niet. Maar God is er áltijd bij.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column css=”.vc_custom_1421078823709{background-color: #e2e2e2 !important;}”][vc_column_text]PROFESSIONELE ACHTERGROND

 

  • Contextueel Therapeut, geregistreerd bij de VCW, Vereniging Contextuele Werkers

 

  • ECPPsychotherapy European Registered en  aangesloten bij de Europese en Nederlandse Associatie voor Psychotherapie

 

 

  • Gevorderd Relatietherapeut en lid van de vereniging voor EFT, Emotionally Focussed Therapy

 

Tevens is zij lid van de NVVCH, de Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigde Christen Hulpverleners, die zij mede opzette.

 

BANNER NVPAlogo.inddDaarnaast is zij lid van de NVPA, de Beroepsvereniging voor gespecialiseerde Psychosociaal Therapeuten.

www.nvpa.org

 

Als NVPA-therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz, die vanaf 1 januari 2017 van kracht is. Ik ben aangesloten bij Quasir die zorg draagt voor de klachtenregeling. Voor de procedure bij een klacht kun je informatie vinden op de website van het NVPA (www.nvpa.org) onder het kopje ‘Voor cliënten’. Voor de geschillenregeling ben ik aangesloten bij Zorggeschil.
Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg (TCZ).

 

Na het kennismakingsgesprek en voor de eerste sessie ontvang je samen met andere documenten ook het document met de informatie en stappen bij een klacht of geschil. Tevens ontvang je een document met de privacy verklaring. Deze kun je ook kunt vinden onder het kopje Contact op deze website.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column css=”.vc_custom_1418820572090{background-color: #e2e2e2 !important;}”][vc_column_text]PERSOONLIJKE ACHTERGROND EN ONTWIKKELING

 

Hetty is in 1955 in Cameroun in Afrika geboren. Ze verhuisde toen ze zes jaar was naar Nederland. Ze deed Gymnasium Beta. In deze periode kwam zij tot persoonlijk geloof en heeft Youth for Christ opgezet in haar woonplaats. Ook gaf zij jarenlang leiding aan een zaterdagclub voor jongeren met een verstandelijke beperking. Ze wilde medicijnen studeren, maar haar wens om echt tijd te hebben voor mensen, maakte dat ze voor een paramedisch beroep, Ergotherapie, koos. Gedurende 16 jaar oefende zij dit beroep uit.
Daarnaast  ondernam zij vele andere zaken. Ze gaf leiderschapstrainingen binnen christelijke organisaties, zat in een visieontwikkelingsgroep voor kampen voor jongeren (meer dan 10 kampen zelf geleid). Ze was voorzitter van de provinciale groep voor ergotherapeuten, leidde moedergroepen van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk, draaide mee met de landelijke telefonische hulpdienst daarvan. Ze  deed veel in de kerk, zoals jeugdwerk,  pastoraat, visieontwikkeling, opzetten van gebedswerk , enz.

 

Intussen werden 4 kinderen geboren. Zij en haar man werkten de eerste 12 jaar gezamenlijk 40 uur, waardoor ze beiden konden genieten van dit heerlijke stel.

 

De behoefte om zich verder te ontwikkelen leidde tot de  Post-Hbo Geestelijke Gezondheids Zorg. Daarna volgde zij de Master-Class Contextual Therapy met prof. dr. B. Nagy. Daarnaast volgde ze de vierjarige Post-Hbo opleiding Leren-Over-Leven voor Contextueel hulpverlener. Inmiddels is ze geregistreerd Contextueel Therapeut. Zij startte een eigen praktijk.
Ze studeerde EMDR en werd EMDR Practitionsamen 5er. Bij René Maas werd ze getraind in Focussen. Op grond van deze studies in combinatie met haar werkervaring en zeven postacademische cursussen ontving ze in 2010 het certificaat Psychotherapy European Registered (universiteit Wenen).

 

Ze verdiepte zich met veel enthousiasme in EFT, Emotionally Focused Therapy for Couples. Inmiddels is ze een gevorderde EFT Relatietherapeut. Een aantal jaren geleden heeft ze Relatietrainingen vanuit BeterVerbonden opgezet. Samen met haar collega trainers hebben ze inmiddels meer dan 20 trainingen gegeven. Ze proberen iedere keer de training te verbeteren omdat ze willen werken aan trainingen die een zo groot mogelijk impact hebben op een echtpaar. Het doel daarvan is dat hun relatie zich voor langere duur zal verbeteren.

Het werk met relaties is haar passie geworden.

 

Om professioneel up-to-date te blijven zit ze in drie intervisiegroepen en gaat regelmatig naar congressen, studiedagen, e.d.

 

And last but not least: Hetty en haar man genieten naast hun vier kinderen en aangetrouwde kinderen ook van zeven heerlijke kleinkinderen.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row]

What do you want to do ?

New mail