[vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”thumbnail”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column][vc_column_text]

INTRODUCTIE

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column css=”.vc_custom_1418854314375{background-color: #e6e6e6 !important;}”][vc_separator type=”transparent”][vc_column_text]

samen 4

De praktijk richt zich op

 

  • Relatietherapie
  • Relatietraining
  • Individuele therapie, als uitzondering

 

Misschien loop je vast in aspecten van je eigen leven of je relatie. Het helpt dan om met een derde persoon een aantal dingen op een rijtje te zetten. Wat het ook is waar je tegen aan loopt of moeite mee hebt: het is de moeite waard om er tijd en aandacht aan te geven.

 

We moedigen je aan om je vooral te oriënteren op de Relatietrainingen. De informatie hierover vind je op www.beterverbonden.nl. Zowel bij de individuele therapie als de echtpaartherapie is helaas vaak geen plaats, daar Hetty veel aanmeldingen krijgt. Bij ‘aanmelden‘ – onder contact – vind je websites waar je andere therapeuten kunt vinden.

 

Wanneer je contact op wilt nemen, klik dan op contact.[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

In een eerste oriënterend – en gratis – gesprek kan je kennismaken met Hetty Verkruijssen. Je bespreekt of jouw hulpvraag past in haar praktijk. Ook heb je in dat gesprek de gelegenheid om aan te voelen of het klikt. Daarna kies je ervoor om wel of niet een traject in te gaan met haar. Zie aanmelden.

 

OP WELKE WIJZE?

 

In de praktijk BeterVerbonden gaat het niet om adviezen, al kan dat een plek hebben. Je krijgt effectieve ondersteuning om via een therapieproces tot heling en verandering te komen. Het doel zal zijn om beter verbonden te raken met jezelf en met anderen. Het specifieke doel daarbinnen bepaal je zelf.

 

Een breed scala aan methodieken is beschikbaar, zoals

Contextuele therapie

Focussen

Emotionally Focused Therapy

(Je kunt op deze woorden klikken voor nadere informatie)

 

Hetty heeft zich ook geschoold in EMDR maar doet dit niet vaak meer. Dit komt mede omdat zij zich vooral richt op het begeleiden van echtparen.

 

Er zijn zowel mogelijkheden voor korte als langere trajecten. Je geeft zelf aan wat je denkt nodig te hebben en dit kan op verzoek bijgesteld worden.

 

Klik op Individuele therapie of Relatietherapie voor meer informatie.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1461076126902{background-color: #ffffff !important;}”]

VISIE

 

De naam Hetty.BeterVerbonden geeft de visie aan waar vanuit Hetty werkt. In het leven gaat het om veilige verbindingen. Mensen zijn daar bewust of onbewust naar op zoek, verlangen er naar. Wanneer ze zich in hun kindertijd niet veilig hebben kunnen verbinden, belemmert dat vaak om te zijn wie ze zijn, echt, ontspannen en effectief producerend.

In het licht 9

 

De uitgangsgedachte van Hetty ’s werk is dat God de mens gemaakt heeft, bedoeld om zich te verbinden – met Hem, met zichzelf, met de ander. Wanneer je schade hebt opgelopen in verbinden, met allerlei gevolgen, blijft ook dan Zijn onvoorwaardelijk aanvaardende liefde beschikbaar voor je. Die aanvaarding en liefde zijn de basis om te kunnen veranderen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” text_align=”left”][vc_column][vc_separator type=”transparent”][vc_separator type=”transparent”][/vc_column][/vc_row]